Integrativ kropsterapeut

MØD LENE BORRESEN

Integrativ krops terapeut –
Speciale indenfor traume & PTSD behandling samt “den gode” seksualitet.

Jeg har arbejdet 10 år indenfor dag og døgn behandling af børn, unge og familier.
Helt særligt har jeg arbejdet for New Zealands sports ministerium. På NewZealand mødte jeg første gang “noget mere” i mig. Jeg fandt ind til noget helt autentisk og naturligt i mig som jeg bærer for evigt – jeg beskuede og sansede mit liv  under Koru`ens smukke krone. Jeg fordybede mit møde på NewZealand ved at etableret og været dagligleder af et børnehjem i Bangkok. Denne rejse forandrede mit liv for evigt.
Min sidste ansættelse var i forskningsprojekt i Mødrehjælpen “Ud af voldens skygge” fra 2009 – 2012.Efterfølgende har jeg været ejer af Zenhot Yoga frem til 2020.
Jeg har været ejer af Zensitiv Yoga siden januar 2014.
Zensitiv Yoga er holdundervisning med speciale indenfor traumer og PTSD.

Jeg har flere uddannelser og kurser bag mig i bla. Idræts pædagog, Miljøterapi, Systememisk terapi, Narrativ terapi, coaching, børnegruppeleder og afsluttende elev på 4 års Spirituel, Integrativ krops og psykoterapeut uddannelse samt uddannet TCTSY en forsknings baseret metode i arbejdet med komplekse traumer og PTSD. Jeg er fritvillig terapeut i Kvisten – Kvisten hjælper overlevere af seksuelle overgreb.

Jeg har rejst meget rundt i verden for, at uddanne mig samt fordybe mig i yoga og den spirituelle vej. På samme rejser har jeg opholdt mig i naturen langt væk fra den etablerede verden, som har været en stor inspirations kilde for mig.

Healende hilsner

Lene

Lene